Verkstadstekniker (Stenkullen, Sweden)

Vill du jobba på ett företag som gör bra saker - på riktigt?

Då kommer du trivas hos oss. Vårt mål är att göra människor världen över mer oberoende. Det gör vi genom produkter som hjälper människor med begränsad rörlighet köra bil och att färdas i ett fordon. Vi skapar ett oberoende som stävjar utanförskap och bidrar till ett mer inkluderande samhälle.

Till vår avdelning för plåtbearbetning söker vi en person som vill utvecklas i en positiv framåtanda inom verkstadsindustrin. Arbetet är varierande från att handha CNC styrda maskiner som laserskärning, kantpressning, svetsning och skärande bearbetning till traditionella arbetsmoment som borrning och gängning. Eftersom vi arbetar med hela flödet från plåt till svetsade sammanställningar söker vi dig som har bred kompetens inom plåtbearbetning

Vi söker dig som är initiativtagande, kvalitetsmedveten och drivs av att utveckla dig själv som person och kollega. Vi sätter stort värde på samarbetsförmåga och flexibilitet. Du tycker om utmaningar och ser dessa som utvecklande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete.

Meriterande är erfarenhet av LEAN-Manufacturing.

Hos oss arbetar du i ett team som roterar mellan ett antal olika arbetsstationer. Detta ger ett varierande och utmanande arbete. Vi tycker om att göra skillnad och har en väldigt låg personalomsättning, kanske beror det på bra kamratskap, kanske är det känslan av att vi bryr oss. Faktum är att det är något speciellt med alla som jobbar här. Vi gör skillnad!

 

Krav

  • Tidigare erfarenhet inom plåtbearbetning
  • CNC kunskap
  • Svenska tal och skrift
  • Dataerfarenhet 
  • Erfarenhet av MPS system

 

Meriterande

  • Erfarenhet från lasermaskiner
  • Erfarenhet från tillverkningsindustri
  • Engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av LEAN

 

Tillträde
Enligt överenskommelse

Lön
Fast lön enligt överenskommelse

Anställningsform
Vi tillämpar visstidsanställning med tillsvidareavtal i botten. Tjänsten faller under IF Metalls kollektivavtal och är på 100 %.

 

Ansökan
Ansök senast 31 januari 2020.
Skicka din ansökan till work.se@braunability.eu och ange referens Verkstadstekniker i din ansökan. Vi utvärderar ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in dem om du är intresserad.

Frågor besvaras av Stefan Johannesson, chef för Workshop: 0302-254 60
Facklig kontakt IF Metall, Glenn Andersson, Ordförande: 0302-254 59

 

 

Om oss
Huvudkontoret för BraunAbility Europe är beläget i Stenkullen, Lerum strax utanför Göteborg. Här utvecklar och tillverkar vi produkter som hjälper personer med begränsad rörlighet att dagligen kunna använda sin bil. Utöver egentillverkade produkter så säljer vi även produkter som tillverkas inom koncernen. 

Vår historia tog sin början för lite drygt 20 år sedan i ett verkstadsgarage och idag är vi ett världsledande företag inom vår bransch. Inom Europa är vi idag ca 200 medarbetare och verksamma i tre europeiska länder; UK, Danmark och Sverige.  Vårt framgångsrika företag vilar på en stabil värdegrund där DU som medarbetare är en stor del av vår fantastiska arbetsmiljö och företagsklimat.